Even voorstellen - Sylvia Timmerman

14 april 2021


Ergens vorig jaar kwam sponsoring bij de tennisvereniging bij ons aan de keukentafel ter sprake. Het leek mij wel een uitdaging om daar mee bezig te gaan. En toen ik dat dropte bij het bestuur werd er direct positief op gereageerd. Of het nu net voor of na de corona uitbraak was weet ik eigenlijk niet meer, maar wel dat na het eerste gesprek eigenlijk alles een beetje stil lag. Zeker toen we een beetje een plan hadden, waren de corona maatregelen dusdanig aangescherpt dat het zeker niet het juiste moment was om actief de sponsoren benaderen. Maar misschien juist wel een mooi moment om de verhalen achter de sponsoren te horen.

De komende weken ga ik dan ook kijken of ik deze verhalen kan ophalen: ‘Hoe is het nu met… het verhaal van onze sponsoren in een raar corona jaar.’ Ik kan je vertellen de eerste twee gesprekken leverden direct mooie verhalen op. Maar voor we die met jullie gaan delen zal ik mezelf even voorstellen. Want velen zullen mij misschien kennen (van gezicht), maar velen denk ik ook nog niet.

In 2015 leerde ik Gerko (Timmerman, lid van de tennis en boer in Ruinerwold voor de insiders) kennen. Hij wilde zijn koeien niet mee nemen naar mijn achtertuin in een dorpje in Groningen. Er zat voor mij weinig anders op dan te verhuizen naar Drenthe. Ik voetbalde al jaren bij VV Niekerk en was actief als bestuurslid en kantine vrijwilliger. Ik ben nog vaak heen en weer gereden, maar ik wilde al snel ook hier wel iets doen. Ik ging op zondag wel eens kijken bij de competitiewedstrijden van de heren en vond het direct een fijne en open sfeer. Ik mag graag sporten, tenniste vaak in de zomerstop en kon dat makkelijk combineren, dus de keuze om zelf ook te gaan tennissen was niet zo moeilijk. Ik les inmiddels een jaar of vijf (met wat tussenstops door de zwangerschappen, want we zijn inmiddels 2 zoons rijker) en speel competitie op vrijdagavond.

Wij zijn het corona jaar redelijk goed doorgekomen. Ik kan mijn werk als communicatie adviseur bij SportDrenthe vanuit huis doen, al was het soms wel een uitdaging met een zoon van bijna vijf en eentje van bijna twee. Het werk op de boerderij loopt gewoon door. Al moet ik zeggen dat ik wel iemand ben die houdt van gezelligheid; een feestje, afspreken met vrienden, even nazitten bij de tennis en het sociale contact met collega’s, dat mis ik echt wel. Binnen de mogelijkheden probeer ik dan wel de creatieve ideeën in te brengen om toch nog wat te organiseren. Stil zitten en afwachten past nou eenmaal niet bij mij. Ik hoop dan ook zeker dat de kantine binnenkort weer open mag, we van de zomer weer beach tennis kunnen doen en we elkaar met mooi weer eens op het terras treffen. Tot die tijd hoop ik dat jullie het leuk vinden om de verhalen achter onze sponsoren te lezen.

Groetjes Sylvia Timmerman 

Nieuwscategorieën Clubnieuws


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 522 481 376

T.C. 't Wold

Dijkhuizen 68
7961 AM Ruinerwold