NIEUWE MAATREGELEN CORONAVIRUS PER 29 SEPTEMBER 18:00 UUR!

29 september 2020

Zoals velen van jullie gisteren wellicht gehoord hebben, zijn er nieuwe strengere maatregelen van kracht vanaf vandaag (29 september, om 18:00 uur).

Dat zijn voor onze vereniging geen fijne maatregelen, maar ook wij moeten hierin volgend zijn.

Maatregelen overheid: 

  1. Kantine wordt vanaf vandaag op 29 september om 18:00 uur gesloten;
  2. Geen toeschouwers toegestaan op het tennispark bij trainingen, wedstrijden, competitie of andere evenementen, dus ook na het tennissen is verzoek om het tennispark direct te verlaten (anders zou je weer immers weer toeschouwer zijn);

Aanvullende richtlijnen en besluiten vanuit KNLTB - NOC/NSF i.o.m. Ministerie van VWS t.a.v. competitie:

De kantinesluiting tijdens de competitie heeft een behoorlijke impact op het spelen van de competitie. Derhalve is het volgende besloten door de KNLTB-NOC/NSF i.o.m. ministerie van VWS t.a.v. de lopende competitie:

  • Als het weer het toelaat kunnen de competitiewedstrijden doorgaan;
  • Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op;
  • Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park;
  • We adviseren je voor je eigen eten en drinken te zorgen, voor tijdens de wedstrijden;
  • De kleedkamers en toiletten van het clubhuis zijn open. Kleedkamers zijn voor maximaal 2 personen per keer beschikbaar;
  • Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uit maken van het begeleidende team. En is het dus toegestaan dat deze personen op het tennispark aanwezig zijn;
  • Toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan.

Vrij spelen en trainingen.

Vrij spelen is gewoon mogelijk. Hiervoor blijft gelden, reserveer vooraf online een baan, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop. Dat geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken.

Vrijdagavond-competitie.

Voor de vrijdagavond-competitie zijn we in overleg met KNLTB of de aanvangstijden nu nog aangepast kunnen worden. Het idee is om de wedstrijden voor elk team direct achter elkaar te laten spelen en niet meer om en om. Zodra we hier duidelijkheid in hebben, communiceren we dit naar de aanvoerders van de vrijdagavond-competitie.

Geplande bardiensten.

De bardiensten die nu ingepland staan gaan uiteraard niet door. Voor de komende 3 weken verwijderen we de ingeplande bardiensten. De ingeplande bardiensten na deze 3 weken laten we staan, omdat we niet exact weten wanneer de kantine weer open mag (je ontvangt dan dus wel een herinnering). Zodra de kantine open gaat/mag communiceren we dit en kunnen de personen die ingepland stonden in de periode dat de kantine gesloten was, zich zelf weer inplannen via de Club-app of via de website.

Geplande clubkampioenschappen.

Dit clubtoernooi mag in principe doorgaan. Echter zonder publiek en geen geopende kantine. Dit toenooi vindt plaats in november en wellicht zijn de maatregelen dan weer versoepeld en is er meer toegestaan. We overleggen met de seniorencommissie of de organisatie hiervan doorgaat, omdat dit ook de nodige voorbereiding van de commissie vraagt. We houden ook u hiervan op de hoogte.

De maatregelen gelden voorlopig voor 3 weken, zoals de overheid heeft aangegeven. Zodra er weer nieuws is, wordt u natuurlijk op de hoogte gehouden via de mail.

Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op met onderstaande mailadres/telefoonnummer.

Met vriendelijke groet,

Kees Roorda

[email protected]

06-20030356

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 522 481 376

T.C. 't Wold

Dijkhuizen 68
7961 AM Ruinerwold