Nieuws

Clubnieuws: Rabobank Clubkas Campagne
   (13-03-2018)

Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland (MSS) draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen. Rabobank MSS stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook T.C. ‘t Wold doet mee!

Breng jouw stem uit van 15 t/m 31 maart en steun T.C. ‘t Wold!

Alle leden vanaf twaalf jaar van Rabobank MSS (dit zijn er ongeveer 20.000) worden persoonlijk uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen. De stemmen kunnen uitsluitend via een online stemmodule uitgebracht worden. Een lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Voorbeeld: 5.000 leden stemmen, in totaal 25.000 stemmen. Waarde stem:

€ 100.000/25.000 = € 4,00 per stem. Vereniging die 250 stemmen krijgt, ontvangt: € 1.000,-

Elke stem levert dus geld op voor T.C. ‘t Wold!

“De jeugd is onze toekomst”. Wij willen meer jeugd binden aan TC ’t Wold. Het jeugdlid krijgt het volgende totaalpakket voor één vaste scherpe prijs aangeboden:

* Sportoutfit van TC ’t Wold

* Lidmaatschap

* Tennisles

* Deelname tenniskids competitie

* Deelname diverse activiteiten club

Een club met weinig jeugd is ten dode opgeschreven. En voor de leefbaarheid van het dorp is het belangrijk dat faciliteiten zoals bijvoorbeeld een tennisvereniging blijven voortbestaan. Kinderen die met plezier tennissen

presteren beter op school en hebben een betere conditie.

Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze vereniging. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/mss Bedankt voor jouw steun!

Met sportieve groet,

Het bestuur

Deel via:

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...