Terug naar overzicht

Beachtoernooi

Tennispark TC 't Wold
8-7-2022 00:00 - 9-7-2022 00:00

Op zaterdag 9 juli en zondag 10 juli 2022 vindt Beach Event Ruinerwold 2022 plaats, gezamenlijk georganiseerd door TC 't Wold, VCR Ruinerwold en KIOS Ruinerwold. Een weekend tennis, volleybal en korfbal op 1 beach-locatie!

Op de zaterdag wordt er getennist en gevolleybald en op zondag is het de beurt aan de korfballers.  De grote parkeerplaats achter de sporthal en naast de accommodatie van TC 't Wold wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot het "Albert Kleis Strand" en "Playa del Jan Kleis".

Klasses

  • Tennis: Er wordt gespeeld in een Topklasse (speelsterkte t/m 7) en een Recreatieve klasse (speelsterkte 8 en 9 en niet-tennissers). Heren en dames spelen in dezelfde klasse en een team bestaat uit 2 personen. Minimumleeftijd 16 jaar. 
  • Volleybal: Er wordt gespeeld volgens de officiële Nevobo beachvolleybalregels. Een beachvolleybalteam bestaat uit 3 personen, waarvan minimaal 1 dame en minimaal 1 heer. Uiteraard mag je team uit meer dan 3 personen bestaan, maar dan moeten de spelers rouleren. De volleybalteams moeten ook een scheidsrechter en teller leveren. Minimumleeftijd 12 jaar.
  • Korfbal: Het beachkorfbaltoernooi is bestemd voor korfballers en recreanten vanaf 16 jaar. Een team bestaat uit minimaal vier spelers (2 heren, 2 dames). Daarnaast kunnen scheidsrechters die tijdens het toernooi een aantal wedstrijden willen fluiten zich aanmelden. Voor seniorenteams geldt dat ze verplicht een scheidsrechter moeten leveren. Dit mag ook één van de spelers zijn. Er wordt gespeeld volgens de officiële spelregels van het IKF. 

Doe je ook mee? Opgeven voor Beach Event Ruinerwold kan tot uiterlijk 27 juni a.s. via de website https://beacheventruinerwold.nl/. Een lidmaatschap van een van de verenigingen is niet nodig. 

Naast prijzen voor de winnaars is er tevens een prijs beschikbaar voor het origineelst geklede team (geldt voor tennis en volleybal). 

Voor het beachtennis zijn de kosten € 5,00 per persoon, voor beachvolleybal en -korfbal bedraagt de bijdrage € 15,00 per team. De kosten dienen op de dag zelf contant betaald te worden. Materialen zoals rackets en ballen zijn op locatie aanwezig. Het evenement start op zaterdag 9 juli om 9.00 uur. 

Kijken is voor alle leeftijden, dus we hopen op veel publiek deze dag. Je hoeft je niet te vervelen, want naast de spannende wedstrijden is er muziek, een verloting en uiteraard zijn er drankjes en voldoende versnaperingen verkrijgbaar!

Vanwege de opbouw is het vanaf woensdag 6 juli niet meer mogelijk om de parkeerplaatsen te gebruiken. Hiervoor kan uitgeweken worden naar de ijsbaan.  

  Terug naar overzicht