Eigen clubkledinglijn en webshop TC ’t Wold

16 maart 2023


Eigen clubkledinglijn en webshop TC ’t Wold

Tijdens de ledenvergadering lanceerden we de webshop die is ingericht met clubkleding voor onze leden. We zijn een samenwerking aangegaan met Vriend Sport in Meppel, waardoor we een speciale clublijn kunnen lanceren. Daarnaast ontvangen onze leden korting op kleding, schoenen en rackets in de winkel in Meppel.

De webshop
In de webshop vind je een kledinglijn voor dames, heren en kids. We hebben gekozen voor een lijn van het merk Head in alle categorieën, aangevuld met een kleine collectie van het merk Sjeng Sports voor dames en heren. De keuze voor de kleur van zowel het shirt en de broek is geheel vrij. Doordat op de bovenkleding standaard het logo wordt afgedrukt van de tennisclub zorgen we voor de gewenste clubuitstraling. Extra bedrukking op de rug (met bijvoorbeeld de naam) is tegen een meerprijs zelf in te vullen.

Hoe werkt het
Alle artikelen zijn in de webshop te bestellen. Daar kun je zelf de keuze maken voor de gewenste kleur en heb je de mogelijkheid om bedrukking op de rug te laten zetten. LET OP: als je kleding laat bedrukken kan het niet meer worden geruild. Je krijgt altijd een seintje als de kleding binnen is om te passen in de winkel van Vriend Sport in Meppel, voordat zij het laten bedrukken. Het duurt maximaal 8-10 dagen om de kleding te bedrukken. 

Teamkleding
Voor competitieteams en jeugdteams kan het mooi zijn om teamkleding aan te schaffen. Uiteraard kun je daar alle artikelen uit de webshop voor gebruiken. Mocht je liever een ander merk willen dragen is het ook mogelijk om bij Vriend zelf kleding uit te zoeken en hier het clublogo op te laten drukken. Je ontvangt dan korting in de winkel op de kleding. Wel wordt er een meerprijs (€ 7,50) gerekend voor de opdruk van het logo.

Sponsorkleding
Kleding laten sponsoren is natuurlijk ook een goede optie. De sponsor kan zijn of haar logo kwijt op de rug van de shirts. Het clublogo staat altijd op de borst. Hiervoor gelden dezelfde opties als omschreven bij teamkleding. Voor alle opties neem contact op met de sponsorcommissie via [email protected].

Testrackets
Door de samenwerking met Vriend Sport hebben we ook de mogelijkheid gekregen om testrackets van verschillende merken bij ons op de club te hebben. Mocht je graag een racket willen testen vul dan hier het formulier in, er wordt een afspraak met je gemaakt om het racket te kunnen ophalen. 

Nieuwscategorieën Clubnieuws