Reinders Bedrijfskleding - Persoonlijke aanpak

30 juni 2021


Onze kledingpakketten zijn net een klein kerstpakket

Het is die maandag waarop het de hele dag met bakken uit de hemel komt, vorige week was het de hele week boven de 30 graden, maar vandaag kan de lange broek er bij aan. Ik heb afgesproken met Jeannet Reinders van Reinders Bedrijfskleding. Als ik naar de winkel loop zie ik aan de gevel al de openingstijden van de bedrijfskledingwinkel en van de fietsenwinkel prijken. En ook binnen lopen de beide winkels in elkaar over. We nemen met een kop koffie plaats in een overlegruimte met een paar hele mooie fietsen om ons heen.  

“We hebben hier een prachtig pand, maar we groeien wel bijna uit onze voegen”, begint Jeannet haar verhaal. “Ik ben verantwoordelijk voor de bedrijfskleding, onze zoon doet de fietsen. In deze tak hebben we het afgelopen jaar ook echt gemerkt dat Rutte iedereen naar buiten stuurde. Het leek wel of iedereen wilde fietsen. Eerder waren we echt gericht op race- en mountainbikefietsen, maar nu we de fietsenafdeling van Visscher hebben overgenomen wordt het nog een stuk drukker. Gelukkig hebben we ook de monteur meegenomen, anders hadden we het niet aangekund. De winkel barst uit zijn voegen, daarom zijn we bezig met de nieuwbouw hiernaast. We hopen met een week of drie open te kunnen. Dan kan iedereen daar terecht voor de race- en MTB-fietsen, maar ook voor de E-bikes, stads- en kinderfietsen.”

“We zijn zelf ook net verhuisd, naar Steenwijk, onze zoon heeft deze woning overgenomen en wij zochten iets nieuws dat we hier niet konden vinden. Ik ben enorm trots dat we dit als familie kunnen doen en dat we zo gegroeid zijn in de loop der jaren. Mijn man heeft hier achter nog het stralen en coaten. Dus we zijn een echt familiebedrijf en werken heel goed samen. De bedrijfskleding is echt mijn ding. Ik probeer voor ieder bedrijf persoonlijke aandacht te hebben en ik zie dat die aanpak echt iets toevoegt. Bij mij krijgt een bedrijf geen grote stapels met shirts, broeken en jassen waar iedereen zijn maat kan uitzoeken. Ik ontzorg de bedrijven juist door passessies per persoon te doen. Zo zorg ik ervoor dat iedereen goed zittende kleding heeft en dat niet alle kleine maatjes overblijven. We bestellen alleen wat nodig is. Het leuke is als een bedrijf alle nieuwe kleding binnenkrijgt, dan is het net of er allemaal kerstpakketten staan. Voor iedere medewerker een eigen pakketje. Iedereen staat bij mij in de computer, ze hoeven alleen maar te bellen dat Jan een nieuwe broek moet hebben en ik zorg dat de broek in de juiste maat wordt geleverd.”

Heb je dan nog last gehad van de corona pandemie zakelijk? “Eigenlijk niet echt. We zitten vooral in de fabriekskleding, en doen veel voor bouwbedrijven, hoveniers en schilders. Dat loopt wel door. Alleen promotiekleding voor op beurzen bijvoorbeeld was wel echt minder. En gelegenheidskleding hadden we bijna niet. Eerder hadden we regelmatig bestellingen van speciaal bedrukte kleding voor vriendengroepen die samen naar een feestje gingen of sportteams die naar een landelijk toernooi gingen. Dat lag natuurlijk helemaal stil. Gelukkig mag dat straks allemaal weer, dus dan is iedereen weer welkom voor de speciale outfits. Zo kwam ik ook als sponsor bij de tennis: Lammert Mulder en die jongens wilden graag een shirtsponsor en vroegen mij of ik dat niet wilde doen. Dat doen we nu al wel een jaar of twaalf denk ik.” 

Nieuwscategorieën Sponsoren


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen