Terug naar overzicht

Beach Event Ruinerwold

Tennispark TC 't Wold
1-7-2023 00:00 - 1-7-2023 00:00

Op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli 2023vindt Beach Event Ruinerwold 2023plaats, gezamenlijk georganiseerd door TC ’t Wold en VCR Ruinerwold. Een weekend tennis en volleybal op 1 beach-locatie! Op de zaterdag wordt er getennist en gevolleybald door volwassenen en op zondag is het de beurt aan de jeugd.

De grote parkeerplaats achter de sporthal en naast de accommodatie van TC 't Wold wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot het "Albert Kleis Strand" en "Playa del Jan Kleis".

Klasses

  • Tennis: Er wordt gespeeld in een Topklasse (speelsterkte t/m 7) en een Recreatieve klasse (speelsterkte 8 en 9 en niet-tennissers). Heren en dames spelen in dezelfde klasse en een team bestaat uit 2 personen. Minimumleeftijd 16 jaar.
  • Volleybal: Er wordt gespeeld volgens de officiële Nevobo beachvolleybalregels. Een beachvolleybalteam bestaat uit 3 personen, waarvan minimaal 1 dame en minimaal 1 heer. Uiteraard mag je team uit meer dan 3 personen bestaan, maar dan moeten de spelers rouleren. De volleybalteams moeten ook een scheidsrechter en teller leveren. Minimumleeftijd 12 jaar. 

Doe je ook mee? Opgeven voor Beach Event Ruinerwold kan vóór 24 juni a.s.via de website https://beacheventruinerwold.nl/. Een lidmaatschap van een van de verenigingen is niet nodig. Uiteraard is er voor de winnaars een leuke prijs.

Voor het beachtennis zijn de kosten € 5,00 per persoon, voor beachvolleybal bedraagt de bijdrage € 15,00 per team. De kosten dienen op de dag zelf contant betaald te worden. Materialen zoals rackets en ballen zijn op locatie aanwezig. Het evenement start op zaterdag 1 juli om 9.00 uur.

Kijken is voor alle leeftijden, dus we hopen op veel publiek deze dag. Je hoeft je niet te vervelen, want naast de spannende wedstrijden is er muziek, een verloting en uiteraard zijn er drankjes en voldoende versnaperingen verkrijgbaar!

Vanwege de opbouw is het vanaf woensdag 28 juni niet meer mogelijk om de parkeerplaatsen te gebruiken. Hiervoor kan uitgeweken worden naar de ijsbaan. 

  Terug naar overzicht