Sponsoring

Sponsor worden

Sponsoring is een mooie manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en een positieve bijdrage aan het lokale verenigingsleven te leveren.

Bent u geïnteresseerd in sponsoring van TC 't Wold? Om u diverse mogelijkheden te kunnen bieden, zijn er sponsorpakketten samengesteld. Zo is het mogelijk om bordsponsor of teamsponsor te worden, kunt u een digitaal sponsorpakket afnemen of een combi. Klik op de onderstaande button om de pakketten te bekijken. 

Wilt u zich aanmelden als sponsor? Klik hier om het aanmeldformulier in te vullen en regel het direct. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze Sponsorcommissie via [email protected]

Onze sponsoren

Wij zijn erg blij met onze trouwe sponsoren! Wilt u meer weten over de bedrijven die ons een warm hart toedragen? Klik op de logo's onderaan deze pagina om de websites te bezoeken. 

Sponsoren in beeld

Onder het motto 'Hoe is het nu met...' brengt de sponsorcommissie onze sponsoren in beeld. Regelmatig verschijnt er een nieuw sponsorverhaal, op de pagina Sponsorverhalen leest u ze terug!